Kontorets åbningstider er alle hverdage fra kl. 09.00 – 16.00 i forhold til selve sagsbehandlingen, hvorefter vi kan træffes på vort mobilnummer, idet vores åbningstider generelt afhænger af, hvornår vores klienter har tid.

Anja Winther Kortsen

Indehaver, Advokat, Valuar og Ejendomsmægler
tlf.: 4447 3757 / 2020 3757
e-mail: Anja@kortsen.dk

Anja har beskæftiget sig med ejendomshandler og familie-/arveret siden år 2000, hvor Anja startede som advokatfuldmægtig på et af landets førende advokatkontorer med speciale i fast ejendom. I 2009 blev Anja partner i et andet advokatkontor, men i år 2010 valgte Anja at starte for sig selv med primær fokus på klienternes behov, herunder at afholde møde med klienterne, når det passer dem, hvilket hos Kortsen Advokater betyder alle tidspunkter af døgnet. Anja er perfektionist til fingerspidserne, hvorfor alle sagens detaljer nøje bliver gennemgået i alle vores sager.

Billede er på vej

Maria Funch Borgstrøm

Advokatsekretær, specialist i ejendomshandler samt ansvarlig for vores inkassosager
tlf.: 4447 3757
e-mail: Maria@kortsen.dk

Maria har i mange år beskæftiget sig med ejendomshandler. Maria er udlært ejendomsmægler, men har tillige arbejdet som advokatsekretær, og er således vant til at sidde med flere forskellige slags opgaver. Tina har ansvaret for vores inkassosager og møder i fogedretten, men sidder tillige med såvel ejendomshandler som dødsboer. Du møder altid Maria med et smil, idet Maria er yderst serviceminded med fokus på klienterne. Derudover sætter Maria en ære i at yde sit bedste og nå det hele til tiden for samtidig at præstere et højt fagligt arbejde, hvilket er vores primære varemærke.

Du kan også kontakte os ved at udfylde nedenstående kontaktformular